Datum: 24-11-2017 - 12:08

28
Aug
'17
Assertiviteitstraining voor volwassenen
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Voor volwassenen die meer zelfvertrouwen willen ervaren of willen werken aan hun zelfwaardering, organiseert de gemeente Weststellingwerf een assertiviteitstraining. Bij voldoende deelname start de training op donderdag 28 september. De training is...

gericht op volwassenen die echt willen veranderen, zich kwetsbaar en open durven opstellen en respectvol en actief in een groep kunnen zijn.
Vertrouwen
De assertiviteitstraining bestaat uit acht bijeenkomsten op de donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Nadien is er nog een terugkombijeenkomst.
Belangrijk aspect is dat de deelnemers in alle vertrouwelijkheid met elkaar kunnen praten. Deelnemers zal na aanmelding dan ook worden gevraagd om voorwaarden met betrekking tot vertrouwelijkheid te ondertekenen.
Aanmelden
Deelname aan de assertiviteitstraining is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-13564484 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-13532056.
Na aanmelding volgt eerst een kennismakingsgesprek. De bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis in Wolvega (Griffioenpark 1).

Meest populair

  • Woning van de Week!
  • Noordwolde is een nieuw reclamebureau rijker.
  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • SV Olyphia organiseerde voor de eerste keer een Mountainbike Toertocht
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.