Datum: 18-03-2018 - 12:45
08
sep
'17
Willem Feenstra nieuwe voorzitter Voedselbank Weststellingwerf
Geschreven door Redactie Blik Op Weststellingwerf

Willem Feenstra nieuwe voorzitter Voedselbank Weststellingwerf

In de laatst gehouden bestuursvergadering van de Voedselbank Weststellingwerf heeft voorzitter Don van der Vat, directeur-eigenaar van Koninklijke Utermöhlen, het voorzitterschap overgedragen aan zijn opvolger...

Willem Feenstra, directeur-eigenaar van carosseriefabriek Heiwo.
Van der Vat heeft als opvolger van Tineke Munniksma bijna vijf jaar op plezierige en innemende wijze leiding gegeven aan de organisatie binnen de Voedselbank, welke in april 2011 van start ging in het Rode Kruis gebouw en in november van dat jaar vanwege de behoefte aan meer ruimte met medewerking van dhr. Piet Kapenga  het huidige pand aan de Industrieweg 14 in Wolvega betrok.
Het bestuur betreurt het vertrek van zijn zeer betrokken voorzitter maar is na een aantal kennismakingsgesprekken gelijktijdig uiterst content met zijn door hem zelf aangedragen opvolger. De verwachting is dan ook dat Voedselbank Weststellingwerf ook onder  leiding van voorzitter Willem Feenstra in de komende jaren adequaat zal kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen en regelgeving op zowel landelijk als lokaal niveau.

Op de foto links dhr. Willem Feenstra en rechts scheidend voorzitter Don van der Vat.

Meest populair

  • MTB tocht Oosterstreek een succes!
  • Nieuwe ‘Recycle Boulevard’ van Omrin is meer dan een kringloopwinkel
  • Evert Jubbega na 35 jaar niet meer langs de lijn.
  • Opendag crematorium Haskerpoort Oudehaske.
  • Daniël Oostra trekt volle feesttent Zuiderfeest.